Startsida | Om oss | Köpvillkor | Kontakta oss
Välkommen, gäst
Din kundkorg är tom!
Sök i butiken
PANASONIC TX-P55ST50Y. Nyhet från Panasonic finns i butiken för demo!

Tryck för att läsa mer...

PANASONIC TX-P55ST50Y. Nyhet från Panasonic finns i butiken för demo!

http://www.reptilaudio.se/detail.php?item_id=1065

Högklassig 3D NeoPlasma med djup svärta och kraftfullt ljud

Nu är det verkligen enkelt att ansluta din VIERA-skärm till internet tack vare den inbyggda trådlösa WiFi-uppkopplingen. Både VIERA Connect och andra funktioner som den öppna webbläsaren fungerar utan extern WLAN-adapter eller långa LAN-kablar. Snyggt och smidigt! Eftersom skärmen är DLNA-kompatibel kan hela familjen uppleva och dela foto, musik och video och multimedia på en riktigt stor skärm. Funktionen förutsätter förstås att det finns trådlöst nätverk i hemmet.

Den inbyggda webbläsaren har stöd för HTML5, vilket gör att du kan surfa på internet med din VIERA-skärm ungefär som med en dator. Den stora skillnaden är det stora formatet - här kan du samla kompisar eller familjen och dela underhållningen med många. Äntligen är internet integrerat i TV-skärmen på riktigt!

VIERA Connect är en cloudbaserad internettjänst som ger dig en enkel och snabb tillgång till hyrfilmer playkanaler och spel, men också till sociala media som Facebook, Twitter, Skype och mycket annat. Och det är lika enkelt att ladda ner appar till TVn som till en smartphone eller surfplatta. Nu kan hela familjens aktiviteter samlas i TV-soffan. ST50-modellerna är utrustade med mottagare för markbunden/kabelnätverk (DVB-T, DVB-C) och stödjer också den nya standarden för DVB-T2.

Det som kännetecknar Panasonics testvinnande plasmaskärmar är den överlägsna bildkvaliteten. Nya ST50 har en unik bildteknik med 2 000Hz Focus Field Drive som känner av skärmrörelser ungefär på samma sätt som den mänskliga synen och skärmbilden optimeras hela tiden för ögat. De blixtsnabba ljuspulserna eliminerar alla typer av eftersläpningseffekter och resultatet är en knivskarp återgivning - också vid snabba skärmrörelser.

Panasonic har finslipat de nya modellerna för att ytterligare lyfta bildkvaliteten. Ett exempel är det nya panelfiltret som blockerar externt ljus från att störa skärmbilden. Panelen har också utrustats med en avancerad pulsstyrning som effektivt tar bort flytande skuggor och skapar en djupare svärta. Den förbättrade ljuskontrollen gör att ST50-modellerna upplevs som klarare och skarpare, även i upplysta rum. Kontrastförhållandet på hela 5 500 000:1 (Native) imponerar.

powered by ANDshop
Powered by ANDmedia ©2007, ANDmedia.se - All Rights Reserved
Genererad på 0.32991 sekunder | 22 visningar