Startsida | Om oss | Köpvillkor | Kontakta oss
Välkommen, gäst
Din kundkorg är tom!
Sök i butiken
SONY 55HX855BAEP. Nyhet från Sony finns i butiken för demo!

Tryck för att läsa mer...

SONY 55HX855BAEP. Nyhet från Sony finns i butiken för demo!

http://www.reptilaudio.se/detail.php?item_id=1046

 

Förlora dig i en skarp och detaljrik bild

X Reality PRO blåser liv i bilden genom att på ett naturligt sätt förbättra detaljerna i det du tittar på. Oavsett om det är internetvideo, ditt favoritprogram på tv eller den senaste 3D-filmen får du en skarpare bild med mer struktur, sammantaget den mest verklighetstrogna bild du någonsin sett på en tv-skärm.

Elegant design

HX85-serien tillverkas av högkvalitativa material och har utformats för att uppfylla högsta standard för både ljud och bild, som integreras sömlöst. Bildkvaliteten är i toppklass och det innovativa slimmade ljudsystemet ger tittarupplevelsen ytterligare en dimension.

Energisparfunktioner i tv-apparaterna

Vår nya LED-nedtoningsfunktion runt kanterna hjälper dig minska energiförbrukningen genom att justera bakbelysningsnivåerna så att de passar för det du tittar på. Njut av skarpa tv-bilder med hög kontrast och låg strömförbrukning - skillnaden kommer även att märkas på elräkningen.

Trådlös åtkomst till onlineunderhållning

Använd antingen tv:ns fjärrkontroll eller den mobila enheten (med röstigenkänning) för åtkomst till Sony Entertainment Network. Där kan du strömma HD-filmer, miljontals låtar, dina favorit-tv-kanaler, en webbläsare och appar som TwitterTM, Facebook®, YouTubeTM, SkypeTM m.m. 

powered by ANDshop
Powered by ANDmedia ©2007, ANDmedia.se - All Rights Reserved
Genererad på 0.11902 sekunder | 22 visningar