Avvikande öppettider i sommar! Mer information hittar du här.

Köpvillkor

Köpvillkor

Beställning

För beställning så skall du ha fyllt 18 år. I annat fall krävs det målsmans underskrift. Det angivna telefon-numret måste gå till beställaren/beställningens adress och det måste anges.
När vi har tagit emot din beställning får du orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även ett e-postmeddelande när leveransen gått iväg med kolli-nr och en länk till en leveransstatussida där du kan söka ditt paket.


Priser & Fraktpriser

Alltid fraktfritt vid beställning över 990 kr! Moms ingår med 25% i samtliga priser. Reptil Audio AB förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering.
Beställningar under 990 kr debiteras frakt enligt följande:
Till DHL Servicepoint 99 kr.


Betalning

Betalning sker via Klarna, kort-betalning, postförskott eller förskottsbetalning via bankgiro. Leverans sker normalt inom 3-7 arbetsdagar efter att vi registrerat betalningen. Vid hävning eller ångrat köp av förskottsbetald produkt betalas ordersumman tillbaka inom 30 dagar. Reptil Audio AB ansvarar inte för insända pengar, checkar och dylikt.


Leverans

Leveranstiden är normalt ca 3-7 arbetsdagar. Vid tillfälligt slut så meddelar vi er och skickar varan så fort som den har kommit till oss. Vid en ev. restorder så skickar vi alltid fraktfritt.Transportskada

Vid en ev. transportskada så meddela oss direkt så löser vi det.Garanti

Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare, Reptil Audio AB lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Fakturan som medföljer paketet eller kommer hemskickat är ditt garantibevis. Alla våra produkter har 1 eller 2 års garanti & i vissa fall längre än så. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens utslag.

På skylt-exemplar och demo-exemplar lämnas 12 månader garanti om inget annat anges!Risken för varan

Risken för varan går över på köparen vid mottagandet av varan.Retur av varor

Returrätt gäller EJ på demo-ex eller begagnade produkter.
Returrätt gäller EJ tillskurna eller specialbeställda varor.
Om du inte är nöjd med varan så har du 14 dagas returrätt. Innan ni skickar tillbaka varan så måste ni meddela oss så det inte blir några oklarheter. Reptil Audio AB ansvarar inte för varor som skickats i retur utan att Reptil Audio AB har godkänt returen. Kunden betalar retur-frakten. Varorna ska returneras i obruten förpackning, vara helt oanvända, felfria och väl emballerade i original-emballage. För produkter som inte returneras i sitt ursprungliga skick kommer vi att debitera de kostnader vi har för att återställa produkten. Bifoga alltid faktura/kvitto med i paketet. Ni blir debiterade våra fraktkostnader och ev. bankens och postens avgifter för deras utbetalning. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. Vi tar endast emot returer som är skickade med företagspaket, inte postpaket. Det är mycket viktigt att emballera varan väl i yttre kartong eller wellpapp. Du får inte skicka förpackningen varan ligger i utan yttre emballage! Tänk på att vi måste kunna sälja varan igen i fullgott skick både vad gäller varan OCH förpackningen. Nästa gång kanske det är du som får en vara som någon köpt & returnerat...Vid fel leverans

Var god och meddela oss omedelbart när ni har fått varan så vi kan rätta till felet.Outlöst paket

Vi kommer att skicka en faktura till er på 10% av varuinnehållet dock
minst 150 kr, plus frakt. Vid ej betald faktura så kommer krav på fakturan. Om
den inte betalas så skickas ärendet vidare till inkasso efter 10 dagar.Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.Länkar till tredje parts webplatser

Länkar på den här sidan möjliggör att också lämna denna server. De länkade webb-platserna kontrolleras inte av Reptil Audio AB och Reptil Audio AB bär därför inget som helst ansvar för innehållet i sådana webb-platser eller innehållet i länkarna i sådana webb-platser. Reptil Audio AB tillhandahåller endast dessa länkar för att underlätta finnandet av webb-platser och innefattandet av en länk innebär inget godkännande från Reptil Audio AB av aktuell webb-plats.